lauantai 1. marraskuuta 2008

Paluu arkeen...

Oltiin Littlen ja mieheni kanssa lomailemassa Kanarialla Puerto Ricossa. Lomaviikko kului lepäillen, aurinkoa ottaen ja hyvin syöden. Sää suosi meitä, kun aurinko paistoi täydeltä terältä koko lomaviikon ajan.

Alla kuva hotellin yläuima-altaalta ja hotellin pihapiiristä.



Pimeään ja sateiseen Suomeen palattiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja paluu arkeen tapahtuikin heti torstaina, kun sain viedä Samun eläinlääkäriin virtsavaivojen vuoksi.

Samu on juonut koko ikänsä paljon, mutta nyt veden litkintä on lisääntynyt huomattavasti ja sen myötä myös pissalla käyntien tarve. Olen palkannut lapsityövoimaa eli kenneltyttömme “Linda” käyttää Samua ulkona päivän aikana, jottei sen tarvitse pidätellä ihan kokopäivää, kun ollaan töissä. Samulta otettiin verikokeita sekä virtsanäyte, jotka lähetettiin tutkittavaksi ja tulokset saan maanantaina. Toivottavasti ei mitään vakavaa.

No perjantaina olikin sitten Hemmon vuoro mennä eläinlääkäriin, kun alkoi oksennella ja vatsa meni kuralle. Hemmon vointi oli todella huono, koska tuolle syömäahmatille ei edes ruoka enää maistunut. Hemmo vietti perjantaipäivän tiputuksessa ja haimme sen illalla kotiin, jolloin koira oli ihan eri oloinen kuin aamulla. Eläintenhoitaja kertoi, että Hemmon piristyessä herra oli alkanut itse purkaa tiputusjutskia, joten letkut otettiin pois.

Lääkäristä lähdettäessä saatiin ohje poistaa Hemmon jalasta side, kun tullaan kotiin, mutta olisihan mun pitänyt koirani tuntea ja ottaa se side pois jo autoon laitettaessa, koska niinhän siinä kävi, että sidettä ei jalassa enää kotiin tultuamme ollut, joten herra oli syönyt sen ja nyt sitten annetaan parafiiniöljyä, että saadaan se side tulemaan ulos ilman, että tarvitsee taas mennä lääkäriin!

Hemmo sai suolistoantibioottikuurin ja vatsahapposalpaajaa. Toivottavasti tauti menee noilla ohi, side poistuu normaalia kautta itsestään ja saadaan taas koira kuntoon.

Ei kommentteja: