sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Viikonlopun treenirupeamat

Tämä ihana, aurinkoinen ja lämminkin viikonloppu on taas kulunut erilaisissa harrasteissa koirien kanssa.

Lauantaina lähdettiin hyvissä ajoin Siccon ja Wallun kanssa Mäntsälään katsomaan "Vanhuksia" ja koiruuksia sekä ottamaan kuvia pentusista.

Mäntsälästä suunnattiin tämän kevään viimeisiin "Maneesiharkkoihin" Kerkkoolle.

Mukana maneesissa tänään olivat: Marjaana, Pia, Aki ja Hugo sekä koiransa Sökö ja Czorro, Mari sekä koiransa Ada ja Elwira, Merja sekä koiransa Foxi ja Turbo, Ekku ja Sebu sekä koiransa Hemmo ja Faro. Minun koiristani oli taas mukana vain Wallu. Samu ja Dippy viettivät päivää kotosalla. Kuvia treeneistä löytyy Sökövintin galleriasta.

Wallu oli taas aivan töpinöissään ja yritti houkutella pariansa Elwiraa peräänsä, mutta tyttönen ei oikein innostunut Wallun kosiskeluista. No koiruudet juoksentelivat ja lämmittelivät lihaksiaan jonkin aikaa ja sitten otettiin molemmille "tassuvieheellä" kolme starttia. Wallukin on vihdoin syttynyt tähän touhuun ja pisteli vieheen perässä ihan tosissaan ja riepotteli ja tappoi saalistaan oikein kunnolla - hieno juttu, olen enemmän kuin tyytyväinen Wallussa tapahtuneeseen muutokseen!

Kiitokset Marille kahvituksista ja Merjalle "tassuvieheen" lainasta!

Sunnuntaipäivän ohjelmaan kuului jäljestystä. Ensin saimme tietoa jäljestyksestä Liisa Tikan teoriakurssilla, jonka jälkeen siirryimme sitten käytännönharjoitteluun eli ajamaan "verijälkiä" Uusmäen metsiin.

Tälle Vinttikoirien jäljestyskurssille oli ilmoittautuneet Salla sekä koiransa Ami, Marjaana sekä koiransa Exo sekä minä ja koirani Dippy. Mukana oli myös muita vinttikoiraihmisiä koirineen. Kaiken kaikkiaan meitä oli kuusi koirakkoa.

Hienosti meni "verijäljen" ajaminen tyttösiltä - kurssia jatketaan taas parin viikon päästä.

Erittäin onnistuneet otokset tältä jälkikurssilta löytyy Foxifoxin kuvista.

Mukavasti meni taas viikonloppu koiraharrastuksissa- kiittikset vaan kaikille kavereille ja onnea tuleviin kisakoitoksiin!

Ei kommentteja: