sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Tuomarinkartanolla 10.7.2010

Olimme ilmoittaneet Geenan ja Jäden Whippet Ratamestaruus kilpailuun, joka juostiin 350 m matkalla. Kisat käytiin Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa erittäin aurinkoisessa ja paahtavassa säässä. Molemmat neitoset joutuivat starttaamaan kaksi kertaa.

Geena juoksi sarjassa nartut yli 48 cm. 1. aikajuoksun Geena juoksi lähdössä nro 6 sinisellä kakkosmanttelilla. Kilpakumppaneina Geenalla oli tässä lähdössä Panthera ja NN-Beisla. Panthera voitti tämän lähdön aikaan 22.97 ja Geena tuli maaliin kakkosena aikaan 23.38.

Geena pääsi juoksemaan sarjansa A-Finaaliin neloskoirana kilpakumppaneinaan Panthera, Poppa-Konsti, Pirtti-Hirmu, NN-Beisla ja Bella Bambina. Tämän finaalilähdön voitti Poppa-Konsti aikaan 22.91 ja Geena oli tässä lähdössä viides ajalla 23.52.

Jäde juoksi 1. aikajuoksunsa lähdössä nro 13 valkoisella kolmosmanttelilla. Kilpakumppaneina Jädellä oli tässä lähdössä Tyyne sekä Get On Top Ticking Timebomb. Tyyne voitti tämän lähdön aikaan 23.15 ja Jäde oli tässä lähdössä kolmas ajalla 23.60.

Jäde pääsi juoksemaan A-Finaaliin kuutoskoirana kilpakumppaneinaan Tyyne, Nuppu, Agatha, Fila jqa Get On Top Tickin Timebomb. Tyyne voitti myös tämän finaalilähdön ja kellotti voittoajaksi 22.97. Jäde saavutti Tyyneä matkan aikana ja tuli maaliin hienosti kakkosena aikaan 23.11.

Tosi hienosti on tyttöset juosseet ei voi muuta sanoa!