sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Mökkiviikonloppu

Tänä vuonna avasimme mökkikauden Vapun viikonvaihteessa hyvin rauhallisesti ja tehden pääasiassa pihahommia. Sääkin oli aurinkoinen ja lämmin, vaikka aivan muuta oli ennusteissa luvattu!

Viime viikonvaihteessa ei sitten mökkeiltykään, koska vietimme Äitienpäivää jo lauantaina ja sunnuntai oli varattu WH:n silmäpeilaus yms. koirajuttuihin Tuomarinkartanolla.











No nyt perjantaina työpäivän jälkeen pakkasin koiruudet autoon ja suuntasin auton keulan kohti Karkkilaa. Bjacke tuli omalla autollaan, kun mukana tuli mattorullaa ja lapsenlapsille keinua. Aurinko paistoi ja ilma oli melko lämminkin. Perjantain vietimme Bjacken ja koiruuksien kanssa keskenämme, mutta lauantaina Marjaana tuli Daisyn ja Erican kanssa yökylään möksälle. Oli kiva huomata miten hienosti meidän laumamme otti vastaan Marjaanan lauman - ei minkäänlaista eripuraa, vaan koirat olivat heti kavereita keskenään ja olivat  kuin olisivat olleet keskenään aina - mikäs sen mukavampaa;-).

Lauantai meni mukavasti kivassa seurassa hyvin syöden ja saunoen. Täytyy sanoa, että kyllä tuo möksällä oleva puusauna hakkaa mennen tullen kotona olevan "heti valmiin".

Nyt ollaan taas kotona rentoutuneena ja ensi viikon koitoksiin valmistautuineita - akut on nääs ladattu!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kyllä, mikään sauna ei voita Möksän puulämmitteistä saunaa!

Kiitti Sicco ihanasta viikendistä! Täällä kotona on niin hiljaista, kun kaksi mummoa kuorsaa sohvalla!