sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uimassa koiruuksien kanssa

Ollaan nyt kolme kertaa käyty koiruuksien kanssa Hyvinkäällä OnnenKoira Uimalassa uiskentelemassa. Alla muutama aiheeseen liittyvä video ja kuvalinkki.
Ensimmäinen uintikerta sattui talvilomaviikolle ja uimassa koiruuksista mukana olivat Sylvi, Kulta ja Kyösti.  Kukaan koirista ei ollut aikaisemmin uinut, mutta hienosti sujui kaikilta uiminen pelastusliivien ja allasohjaajan kanssa.

Tässä alla linkki ensimmäisen kerran uintikuviin:

http://sokovintin.1g.fi/kuvat/KUVAT+MUUT/2014.02.04+Lomalla+/IMG_5865.JPG

Myös toisella kerralla uitiin samalla kokoonpanolla allaohjaajan ja ensin liivien kanssa, mutta ajan loppupuolella heitettiin liivit pois Sylviltä ja Kyöstiltä ja onnistuihan se uiminen ilman liivejäkin mukavasti - itse asiassa koirat ottivat takajalat paremmin käyttöön, kuin ei ollut liiviä kannattelemassa.

Tänään uitiin kolmatta kertaa ja kokoonpanolla Geena, Sylvi ja Kyösti. Allasohjaaja oli tänäänkin mukana ja Geenalla liivit, koska se ei ollut ennen uinut. Sylvi ja Kyösti painelivat jo kun vanhat tekijät ilman liivejä.
Kyösti meni tänään veteen, jopa ilman hihnaa ja ui tosi kauniisti ja rauhallisesti altaan ympäri useampaan kertaan ja totteli käskyjä ja käsimerkkejä todella hienosti!

Kyllä on ollut kiva nähdä miten koirat nauttivat näistä uintireissuista ja reissun jälkeenhän on kotona todella rauhallinen koira. 

Niin kivaa se on koiruuksienkin mielestä, että harjoituksia jatketaan edelleen!

Ei kommentteja: