torstai 6. marraskuuta 2008

Ei vaan hellitä...

Hemmon “tauti” edelleenkään, vaan herra vietti taas koko keskiviikkopäivän Espoon eläinsairaalassa tiputuksessa.

Töistä tullessani kävin hakemassa kaverin kotiin. Hoitaja “Kati” antoi kotiutusohjeet ja kertoi Hemmon syöneen siellä iltapäivällä hyvällä ruokahalulla. Oma mielikin oli iloisempi, koska koira oli huomattavasti paremmassa kunnossa ja pirteämpi.

Yön aikana Hemmo oli oksentanut kaikki mitä oli päivän aika syönyt (oksennuksen esto lääkitys lopetettiin), mutta oli juonut vesikuppinsa tyhjäksi, joten päätin jättää sen päiväksi kotiin, vaikka ei suostunutkaan aamulla syömään mitään.

Tänään töistä tullessani löysin Hemmon taas alakuloisena oksennusten keskeltä, ruokakuppiinsa ei ollut koskenut ja vesikupin vesipinta samalla tasolla kuin aamulla. Koska Hemmolle ei oikein mikään ruoka maistu, niin hain kaupasta A-piimää ja syötin Hemmolle ruutalla piimää, että saisi vatsaansa edes jotain. Lisäksi sain Hemmon syömään kädestä muutaman pikku koirannappulankin.

Soittelin eläinlääkäriasemalle ja kerroin Hemmon kuulumiset ja sain ohjeen viedä Hemmo taas sinne nesteytykseen, koska menee niin kuivaksi kun ei syö eikä juo riittävästi. Hemmon viettää illan siellä, mutta yöksi haen Hemmon kotiin. Eläinlääkärit pitivät miitinkiä ja päättivät, että Hemmon vatsa tulisi tähystää ja tarvittaessa leikata.

Niinpä vien huomenna aamulla Hemmon taas eläinlääkäriasemalle, jossa vatsa tähystetään ja tarvittaessa leikataan. Toivottavasti vihdoin löytyy syy Hemmon pahaanoloon. Jännittää, pelottaa ja itkettääkin.

Huomenna on työpaikkani 15-vuotisjuhla, jossa saan Kauppakamarin 15-vuotis merkit rintaani, kun olen palvellut samalla työnantajalla tuon ajan. Juhlamieltä ei kyllä tässä vaiheessa ole yhtään, kun koira on tuossa kunnossa. Mennään siis Bjacken kanssa huomenna illalla juhlimaan, mutta menemme autolla ja ajan itse juhlapaikalle ja siltä pois. Onneksi Marjaana asustaa tällä hetkellä täällä meidän luona “parakissa” ja voi toimia koirahoitajana huomisiltana, kun emme itse ole paikalla.

Pitäkää Hemmolle peukkuja - toivottavasti kaikki menee hyvin - kiitos!

Ei kommentteja: