keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kartanolla 28.7.2009...

Olin eilen Wallun kanssa Tuomarinkartanolla tiistaiharkoissa.

Paikalle saavuttiin jo hyvissä ajoin klo 17:30, mutta buffatiskillä asioidessani kävi ilmi, että seuraava vapaa vuoronumero oli lähtö 51. Ei kyllä siinä vaiheessa paljon naurattanut.

Toivasen Tea kysäisi siinä katoksen alla minulta, että montako koiraa minulla on mukana ja kun kerroin että vain Wallu, niin hän ystävällisesti tarjosi yhteislähtöä Aky-Luckyn kanssa, jolla oli lähtönumero 2 - Jippii!!! Samaan lähtöön sai tulla myös Sormusten Dita, joten Wallu pääsi juoksemaan oikein ryhmässä. Matkana oli 280 metriä.

Aky-Lucky lähti kopista 1, Dita kopista 3 ja Wallu kopista 5. Veräjän auettua pinkaisi Aky-Lucky keulille ja Wallu ja Dita menivät alkusuoran kylkimyyryä - ihan kyllä nätisti - ei siinä päät kummaltakaan kääntyneet, vaikka kylkikyljessä mentiin. Ensimmäiseen karteeseen tultaessa Wallu oli toisena. Kun Dita painoi siitä ohi, niin Wallulla meni pasmat sekaisin ja juoksurytmi myös - se himmasi selvästi vauhtiaan ja käänsi päätään Ditan peräpäätä kohti. Maaliin tultiin järjestyksessä Aky-Lucky, Dita ja sitten Wallu, jonka ajaksi Mape sai 19:24.

Olin "melko tyytyväinen" Wallun juoksusuoritukseen - Isot kiitokset juoksukavereille!

Hetki turistiin ja pidettiin hauskaa kavereitten kaa ja sitten suunnattiin autonkeula kotia kohti.

Ei kommentteja: