tiistai 4. elokuuta 2009

Kartanolla 4.8.2009...

Olin Wallun kanssa Tuomarinkartanolla tiistaiharkoissa. Saavuttiin Kartanolle hyvissä ajoin klo 17:30 ja saatiin tällä kertaa lähtönumeroksi 28.

Sallan Enteen piti juosta Filan koejuoksulähdössä, mutta siihen tuli muutoksia ja Enne tulikin Wallun kanssa samaan lähtöön, mikä sopi meille mahdottoman hyvin, koska saatiin taas juosta kaverin kanssa. Matkaksi otettiin 350 metriä.

Lenkitettiin Sallan ja Sallan äidin kanssa koiruudet ennen juoksua ja juoksun jälkeen yhdessä.

Enne starttasi kopista 1 ja minä laitoin Wallun koppiin 4. Kun veräjä aukesi, koirat lähtivät rintarinnan matkaan, mutta heti ensimmäisessä kurvissa tömähtivät kyljet kylkeä vasten, kun Wallu tuli ulkoa sisäradalle. Molemmat koirat jatkoivat kuitenkin vieheen ajoa hienosti. Seuraavassa kaarteessa Enne yritti Wallusta ohi ja siinä hässäkässä Wallu astui Enteen takajaloille, jolloin Enne menetti juoksurytminsä ja himmasi vauhtiaan. Wallu ei ollut "herrasmies" vaan se painoi Enteestä ohi. Maaliin tultiin Wallun johdolla aikaan noin 23:90.

Olin tosi tyytyväinen Wallun juoksusuoritukseen, oli kiva nähdä, että se tosissaan ajoi viehettä - Isot kiitokset Sallalle sekä juoksukaveri Enteelle!

Hetki turistiin kavereitten kanssa ja sitten suunnattiin autonkeula kotia kohti.

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Kiitos itsellesi ja Wallulle hyvästä harkkavastuksesta :). Hienosti juoksivat molemmat!

FoxiFox kirjoitti...

Totta puhut, hienosti meni Ennekin!