keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Kartanolla 1.9.2009...

Olin Wallun kanssa tiistaiharkoissa Tuomarinkartanolla. Tänään meillä kävi tosi hyvä tuuri, kun saatiin samaan lähtöön Wallun lisäksi kolme koiruutta - Foxi, Peppi ja Yara.

Alunperin Wallun piti juosta Adan kanssa, mutta "kohtalolla" oli sormensa pelissä ja Ada menikin Elwiran tilalle toiseen lähtöön kaveriksi. Jari oli onneksi ottanut meille lähtönumeron 9, joten lämmittelyiden jälkeen päästiin melko pian jo juoksemaankin. Matkaksi otettiin lyhyt eli 280 metrin matka ja Wallu lähti kopista 6.

Kun veräjä aukesi kiilasi Foxi itsensä heti kärkeen ja pitikin paikkansa loppuun saakka. Wallu ja Peppi juoksivat kylkimyyryä ja taisivat siinä hieman törmätäkin toisiinsa, kun hakivat juoksulinjojaan, mutta molemmat jatkoivat siitä huolimatta vieheen ajoa eivätkä olleet moisesta moksiskaan - eli eipä jäänyt Pepillekään traumoja edellisessä kisassaan tekemistä volteista!

Maaliin tultiin Foxin johdolla aikaan 18:60 - muiden aikoja ei saatukaan. Wallu tuli maaliin ilmeisesti toisena, mutta maaliintulon loppujärjestyksestä en ole ihan varma, kun koirat olivat niin saman värisiä. Pääasia kuitenkin, että maaliin tultiin ja juoksu sujui kaikilta varsin mallikkaasti!

Olin tosi tyytyväinen Wallun juoksuun, koska se taas tosissaan ajoi viehettä. Itseasiassa Wallu oli tosi tohkeissaan ja jopa veti radalle ja haukkui vieheen perään radan reunalla.

Isot kiitokset kaikille juoksukavereille eli Foxille ja Merjalle, Pepille ja sen omistajalle sekä Yaralle ja Jaanalle. Kiitokset myös Jarille, kun saatiin häneltä se alkupään lähtönumero, jotta pitkämatkalaisetkin pääsivät valoisaan aikaan kotimatkalle.

Wandakin oli tänään juoksemassa 350 metrin matkan Edin ja Neron kanssa. Hienosti typykkä juoksikin. Maaliin Wanda tuli Neron ja Edin välissä toisena. Wanda oli yrittänyt jopa päästä Nerosta ohi maalisuoralla, mutta matka oli loppunut kesken.

Palautuslenkin jälkeen istuskeltiin hetki ja jutusteltiin "kamujen" kanssa, jonka jälkeen suunta kotia kohti lämpimään saunaan;-).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wallu kilparadoille! Hieno aika!
Tosi mukavaa kuulla, että harjoittelu on tuottanut toivottuja tuloksia ja nyt sujuu tosi hienosti. :)

Salla

FoxiFox kirjoitti...

Kiitos Salla, mutta tuo aika oli se Foxin aika, joka tuli ekana maaliin!
Tosin Wallu on kyllä edistynyt hienosti.