lauantai 23. tammikuuta 2010

Maneesilla spurttailemassa 23.01.2010

Käytiin tänään spurttailemassa maneesissa Otalammella!
Koirilla oli taas kivaa, kun saivat kukin vuorollaan erilaisissa ryhmissä leikkiä ja juosta pehmeässä hiekassa!

Oltiin päätetty, että ajetaan paikan päälle ja katsotaan tarkeneeko maneesissa olla ja juoksennella, kun lämpömittari näytti kotoa lähdettäessä parinkymmenen asteen pakkasta. Hyvä oli että lähdettiin matkaan, koska maneesissa tarkeni vallan mainiosti vielä kun välillä nautittiin kuumat kahvit lämmikkeeksi!

Kyllä oli maisemat upeat kuin postikortissa, kun ajelin kotoa kohti Otalampea. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja puut olivat notkollaan ja valkoisen kuuran peitossa - uskomattoman kaunista!

Mukana treenailemassa tänään olivat: Marjaana ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda, Jukka ja koiransa Jalo ja Fami, Siret ja koiransa Gina, Mummo ja Vaija sekä koiransa Geena ja Jäde sekä minä koirieni Wallun ja Dippyn kanssa. Samun jätin kotiin, koska sillä on ollut jalka- ja niskavaivoja ja Samu on edelleen lääkekuurilla.

Koiruudet juoksentelivat 2-4 koiran ryhmissä ensin vapaina lämmitellen itsensä, jonka jälkeen Jukka otti halukkaille ongenvavan kanssa kaarrejuoksutreeniä suuntaan jos toiseen. Kiittikset vaan Jukalle.

Hienosti painelivat menemään kaikki koirat, niin pienet kuin vähän suuremmatkin ryhmissään sekä juoksivat ihan tosissaan myös "pupukissan perässä"! Kiva oli katsella koiruuksien kirmailuja!

Nelisen tuntia taas meni tämän päivän retkeen aikaa matkoineen päivineen. Kotimatkalla auton takakontissa oli hiljaista, kun koirat nukkuivat koko matkan.

Kamerakin oli mukana ja jokunen kuvakin tuli otettua. Laittelen nämä "loisto-otokseni" jossain vaiheessa galleriaani.

Kiitokset kaikille mukana olleille - kivaa oli ja otetaan uusiksi!

Ei kommentteja: