tiistai 20. huhtikuuta 2010

Mökkikausi avattu

Mökkikausi 2010 tuli avattua reilu viikko takaperin viikonvaihteessa, kun Bjacke, Marjaana, minä sekä koiruudet suuntasimme viikonlopun viettoon mökille.  

Marjaana ja minä  olimme jo etukäteen yhtenä iltana viikolla ajaneet Karkkilaan katsastamaan lumitilannetta ja todenneeet hankien huvenneen edellisestä käynnistä siihen malliin, että mökille päästään ilman "suurempia" lumitöitä.

Mökki oli pystyssä ja ehjänä vain muutamasta puusta oli latvus katkennut lumen painon takia, joten aika vähillä vahingoilla selvittiin todella runsas lumisesta talvesta.

Siinä sitä sitten lämmitettiin mökkiä ja saunaa ja vietettiin kiva viikonloppu lumi- ja puutöitä tehden. Koirat saivat käyskennellä ja pomppia märässä, mutta pehmeässä lumessa. Marjaanan ottamia kuvia viikonlopusta löytyy täältä.

Kovasti jo sormet syyhyää, että päästään Marjaanan kanssa aloittamaan mökin ja muidenkin rakennusten maalaus. Bjackelle säästettiin kanssa jokunen "pikkuhomma" eli  uuden isomman terassin teko, mökin sähköistäminen ja vesiputkien kaivuu ja veto - ei tule herralta hommat loppumaan ihan heti.

Tulevana viikonloppuna lupasivat  auttavaiset "lapsosemme" tulla talkoisiin, jotta saadaan kaadettua kovasti roskaavat männyt ja hyttysiä keräävät suuret kuuset mökin läheisyydestä ja näin ehkäpä hieman enemmän auringonvaloa mökin pihapiiriin.

Ei kommentteja: