tiistai 27. huhtikuuta 2010

Puunkaatotalkoot 24.4.2010

Suuntasimme taas kulkumme perjantai-iltapäivänä koiruuksien kera viikonlopun viettoon mökille.
  
Lumitöitä ei tällä kertaa tarvinnut tehdä, kun lumet olivat  ihan kiitettävästi sulaneet. Puuhaa mökillä kyllä riitti täksikin viikonlopuksi ja riittää vielä tulevillekin viikonvaihteille.

 Micke, Sini ja koiransa Sulevi sekä Mankku, Ellu, Ada ja koiransa Jedi ja Jami saapuivat lauantaina aamupäivästä auttamaan meitä puunkaatotalkoissa. Tuli samalla kertaa juhlistettua myös Micken synttäreitä - taisi olla hieman erilaiset synttärit tänä vuonna!

Niin vaan saatiin kaadettua 5 melko suurta mäntyä mökin vierestä ja pihapiiristä ja homma hoitui aikasmoisella vauhdilla - kiitokset vaan talkooväelle! Nyt aurinko pääsee paistamaan kunnolla pihaan ja "tulevalle terassille".

Marjaanan ottamia kuvia puutalkoista ja viikonlopusta löytyy täältä. Kun hommat oli saatu tehtyä, valmistettiin talkooateria pihagrillissä, joten "grillikausikin" tuli näin avatuksi.

Koiruudet painelivat pitkin maita ja mantuja omissa laumoissaan ja kukin vuorollaan!

Talkooväen lähdettyä kotia kohti päätettiin Marjaanan kanssa vielä vähän haravoida pihaa, kun aurinko paistoin niin lämpimästi! Mökin seinässä auringossa oleva ulkomittari näytti +21 astetta!!!

Illalla vielä saunottiin ja olo oli raukea - ei tarvinnut tuutulauluja laulaa - uni tuli silmiin ilmankin.

Takana työntäyteinen, mutta mukava viikonloppu - taas jaksaa töitä painaa, kun on akut ladattu!

Ei kommentteja: