keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Hyvinkään rata 18.7.2010

Viime viikonvaihteessa sunnuntaina juostiin Hyvinkään radalla SSVK:n 60-vuotisjuhlakilpailu, sijoituskilpailu sekä Whippet Kasvattajakilpailu. Sää suosi taas kerran ja lämpöä piisasi, mutta onneksi tuuli sen verran ettei ollut kovin tukahduttavaa.

Molemmat tyttösemme oli ilmoitettu sijoituslähtöön 280 m matkalle ja niinhän siinä kävi, että typykät olivatkin samassa lähdössä nro 3, jossa juoksi viisi koiraa. Geena juoksi mustalla nelosmanttelilla ja Jäde keltaisella vitosmanttelilla. Tämä oli Jädelle ensimmäinen kisastartti tällä lyhyellä matkalla.

Kilpakumppaneina tyttösillä oli tässä lähdössä Picasso, Deemax ja Pala-Peli.  Picasso voitti lähdön aikaan 18.51. Jäde ylitti maaliviivan toisena ja kellotti ajakseen 18.88 (samalla ajalla kolmanneksi sijoittui Pala-Peli). Geena ylitti maaliviivan neljäntenä koirana ajalla 19.00. Hyvin painelivat menemään molemmat tyttösemme ja juoksivat hyvät ajat. Geena vain saisi opetella juoksemaan radan sisälaitaa- nyt antaa tasoitusta muille, kun  juoksee pidemmän matkan painellessaan radan ulkoreunaa.

Kisapäivän kruunasi vielä se, että Kasvattajakilpailun voitto tuli Sökövinttiin EB-poikien (Foxi ja Faro) joukkueella! Kasvattajakilpailu on edellisen kerran juostu vuonna 2006. Hienosti juoksivat molemmat herrat.

Oli kiva kisapäivä mukavassa seurassa ja saatiin nähdä paljon hyviä juoksusuorituksia! Onnittelut kaikille kisoissa menestyneille!

Ei kommentteja: