torstai 15. heinäkuuta 2010

Tuomarinkartanolla 14.7.2010

Olimme ilmoittaneet Geenan ja Jäden Kartanon Kannu kilpailuun, joka juostiin 350 m matkalla. Kisat käytiin Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa erittäin aurinkoisessa ja paahtavassa säässä. Koiria oli jäänyt pois sen verran paljon kuuman sään vuoksi , että kisat juostiin suoraan finaalilähtöinä.

Geena juoksi sarjassa Kartanon Kannu, Whippet YK . Geena juoksi lähdössä nro 20 valkoisella kolmosmanttelilla. Kilpakumppaneina Geenalla oli tässä kovassa lähdössä Jykä ja  Jello.  Jykä voitti tämän lähdön aikaan 22.68 ja Geena tuli maaliin kolmantena 23.25. Tällä ajalla Geena kiisi jaetulle 8. sijalle vuoden 2010 TOP10-listalla.

Jäde juoksi Kartanon Kannu A-finaalin lähdössä nro 22 mustalla nelosmanttelilla. Kilpakumppaneina Jädellä oli tässä lähdössä Agatha, JX-Beatrix, Get On Top Ticking Timebomb, Foxylady ja Even Fastrer Tiking Timebomb. Jäde sai 6-kopin ja sieltä se starttasi kuin ohjus voittaen lähtönsä selvästi aikaan 23.15.

Olipa taas tosi hieno juoksuilta tyttösten kanssa!