sunnuntai 28. elokuuta 2011

Lomalla 13.8.-28.8.2011

Eipä lähdettykään heti loman alkajaisiksi möksälle, vaan vietettiin lauantaipäivä Tuomarinkartanolla. Geena oli ilmoitettu SM-ratakokeeseen ja tottahan siellä piti olla paikalla katsomassa ja kannustamassa. Hienosti neiti selvitti alku- ja välierät ja pääsi juoksemaan kovaan sakkiin A-finaaliin. Geena oli finaalilähdössä kolmas. Tulipa vietettyä mukava kisapäivä mukavassa seurassa! Tuomarinkartanolta suuntasin matkani Karkkilaan, jossa minua odotti rakkaani sekä lämmin sauna - Bjacke oli nääs mennyt möksälle koirien kanssa jo aamusta. Duunikaverini Joonas tuli lauantaina möksälle kyläilemään ja saunomaan. Joonas kävi merkkaamassa meille tontin rajat maastoon, jotta ei vahingossa mennä kaatamaan puita naapurin puolelta tai sitten mennään, mutta   nyt ei pääse tämä täti eksymään sienireissulla, kunhan vaan pysyy Joonaksen sinne tänne puihin laittamien nauhojen sisäpuolella - Iso Kiitos Joonakselle! 

Sunnuntaina möksälle meitä viihdyttämään ja yökylään saapui Sicconi laumansa eli Daisyn ja Erican kanssa.


Keskiviikkona pyörähdettiin kotosalla, kun Puolarmetsän sairaalassa oli Puosmalmin asemakaava-alueen esittelytilaisuus. Olisi ehkä kannattanut jäädä pois tilaisuudesta, koska sen jälkeen kyllä otti "pattiin" ihan kybällä. No, katsotaan miten tuossa vielä käy - toivottavasti paremmin kuin hyvin. Jäimme yöksi Espooseen ja aamulla Bjacke lähti koiruuksien kanssa takaisin möksälle. Minä jäin vielä pääkaupunkiseudulle, koska Geena oli kutsuttu juoksemaan HVK-Cupiin keskiviikkoiltana. Hienosti paineli neitonen menemään tälläkin kertaa ja voitti ylikorkeiden narttujen sarjan. Ja taas kerran mukava kisailta mukavassa seurassa! Kisojen jälkeen suunnistin Kehä III kautta kohti Karkkilaa ja jihaa en eksynyt, vaan löysin suorinta reittiä perille, jossa minua taas kerran odotti lämmin sauna!

Kyllä koiruudetkin nauttivat kesälomasta ja mökkielämästä - saivat painella pitkin metsiä, mättäitä, heinikoita ja nurmikoita -  kölliä, kävellä, juosta ja temmeltää ihan miten tykkäsivät - viettää koirien kesälomaa ;-)



Torstaipäivä kului työkaluvaraston lattian teossa sekä tavaroiden siirtelyssä vanhasta työkaluvarastosta tähän uuteen! Hittolainen miten hieno siitä tuli, vaikka itse sanonkin. Perjantain ja lauantain sai Bjacke ja koiruudet olla rauhassa ja ihan keskenään, kun me "tytöt" lähdettiin sukuloimaan.

Eli perjantaiaamuna matkasin Mäntsälään, josta lähdimme Äidin ja Siccon kanssa kohti Keski-Suomea ja Saarijärveä. Isä jäi Mäntsälään hoitamaan koiria ja Tony tuli sitten katsomaan Isän perään iltasella. Kävimme haudoilla sekä kiertelimme Äidin syntymä- ja lapsuusmaisemissa. Kyllä Saarijärvi on todella kaunista seutua ja miten paljon siellä onkaan järviä. Tällä tyttöjen reissulla tapasimme myös sukulaisia, joihin on tullut pidettyä yhteyttä ihan liian harvoin, onneksi nyt nähtiin ja saatiin vaihdettua kuulumisia. Nähtiin serkkuja ja serkkujen lapsia, äidin serkku perheineen, tätejä ja vaikka ketä. Ihana oli nähdä rakkaita sukulaisin pitkästä aikaa. Kiitokset Leilalla ja Veikolle majoituksesta aivan ihanassa "mökissänne" sekä Veikolle, kun lähdit meitä kuskailemaan. Lauantaina aamupäivällä suuntasimme kulkumme Uuraisten ja Saini-tädin kautta kohti Mäntsälää, josta minä jatkoin vielä matkaani mökille.

Sunnuntaina 21.8.2011 saimme tekstiviestillä tiedon, että meille on syntynyt kolmas lapsenlapsi. Elina ja Mankku saivat "pienen" pojan Adalle kaveriksi. Pikku-Prinssi syntyi klo 14:24 Lohjan sairaalassa ja hänen strategiset mittansa olivat: paino 4460 g ja pituus 53,5 cm. Suloinen pieni mies!!!!


Lomamme viimeinen viikko sujuikin melko rauhallisissa merkeissä, jotain pientä silti puuhattiin, kuten korjattiin pukuhuoneen lattia ja vaihdettiin sinne uusi muovimatto samoin kuin keittiöön.










Pirtin pöydän päällä ei ole ollut kunnon valaistusta, joten Bjacke teki mulle vanhasta öljylampusta kattolampun - ja nyt näkee tehdä hommia! Kiitos rakkaani<3



Kävin pariin otteeseen myöskin sienestämässä mökin pihapiirissä ja metsän reunassa ja sain korinpohjalle kanttarelleja, tatteja sekä lampaankääpiä.



Tällä kertaa löytyi myös tällainen "veitikka"




Sää ei ollut kesäisen helteinen, mutta aurinkoinen ja suurimman aikaa myöskin sateeton, joten ei voi muuta kuin olla tyytyväinen. Tässä kuva mopoilevasta rouvasta;-)

Takana ihana kaksi viikkoinen kesäloma - nyt taas jaksaa painaa!!!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jaa-has! Sitä on niinku laitettu toi video nettiin ;-)

FoxiFox kirjoitti...

No täytyihän mun laittaa...ei se oo paha vaan ihan kiva-)