maanantai 24. lokakuuta 2011

Kyösti tuli taloon 22.10.2011

Torstai-iltana siskoni tuli meille yökylään, koska aikaisin perjantai aamuna lensimme sinivalkoisin siivin kohti Belgiaa ja Brysselin kenttää, josta Antoinette Wiwenes Oochigea's kennelistä ystävällisesti tuli meitä hakemaan.






Ilma oli aurinkoinen, mutta tuulinen ja siksi melko vilakka. Perille päästyämme kävimme viemässä matkatavarat Antoinetten ja Josin luo ja pakkasimme kaikki aikuiset koirat autoihin ja suuntasimme kohti juoksutarhaa, jonka he ovat vuokranneet itselleen ja koirilleen. Tarhalle mennessä poikkesimme suuressa koiratarvikemarketissa ostoksilla.

Tarhalla koirat juoksivat kukin vuorollaan ja nauttivat suunnattomasti vapaana juoksemisesta. Tämän jälkeen  suuntasimme kulkumme takaisin Antoinetten ja Josin luokse.

Ilta kului rattoisasti koirista jutellen, kuvia ja filmejä katsellen - hiljaisia hetkiä ei todellakaan ollut ja ilman sanakirjaakin pärjättiin tosi hienosti. Tietysti tutustuimme myös suloisiin pentuihin sekä meille tulevaan pentuun eli "Kyöstiin" viralliselta nimeltään Oochigea's Kyasti.


Aamulla sitten pakkasimme Kyöstin ja tavarat autoon ja Antoinette lähti viemään meitä kohti lentokenttää. Hieman jännitti, että miten pennun kirjaaminen koneeseen Brysselin kentällä onnistuu, mutta se sujui hienosti ja ilman ongelmia. Kyösti nukkui lentolaukussaan jalkojeni juuressa koko lentomatkan  ja heräsi vasta, kun kone oli jo laskeutunut Helsinki-Vantaan lentokentälle - siis täyden kympin "maailman matkaaja".

Bjacke tuli Wallun ja Dippyn kanssa treffaamaan meitä ja Kyöstiä tähän lähimaille, jotta koiruudet tapasivat toisensa "vapaalla vyöhykkeellä". Hienosti meni ensi tapaaminen Wallu oli ihan myyty "pikkuveikalle" mutta Dippy kyllä katseli minua sillä silmällä, että mitä olet mamma mennyt tekemään, mutta hyväksyi pennun kuitenkin ihan hienosti tai sanotaanko että sietää sitä tällä hetkellä ja toivottavasti kohta myös hyväksyy kaverikseen - uskon näin.









Kotiuduttuamme Kyösti kävi huushollin läpi ja paineli menemään sen jälkeen ihan kuin olisi ollut täällä jo pidempäänkin - tosi reipas kakara on hän.


Ensimmäisenä iltana nukkumaan mennessä Kyösti piti älämälöä huoneessaan, mutta hiljeni tuotapikaa ja nukkui sunnuntaiaamuna 7:30 asti - eikä Kyöstin huoneessa ollut yhtään pissaa eikä kakkaa yön jälkeen - hieno pikkumies!


Yhtään pissaa ei Kyösti ole sisälle tehnyt ja ne yhdet kakatkin lauantai-iltana olisi varmasti tehnyt ulos, jos itse olisin ollut tarkkana heti ruokailun jälkeen ja vienyt hänet heti ulos:) Tämä oma moka.

Tuhannet kiitokset Antoinette ja Jos vieraanvaraisuudestanne. Kiitos myös, että saimme yöpyä luonanne ja  kuljetitte meitä siellä ollessamme - oli ihana tavata teidät rakkaat ystävämme ja erikoiskiitos tästä sinivalkoisesta lahjasta, joka tuli mukanamme Suomeen.


Täytyy sanoa, että aivan mahdottoman hurmaava "persoona" on tämä pieni Kyöstimme - toivottavasti hänestä kasvaa hieno kilpuri. Lisää kuvia Kyöstin hakureissustamme löytyy täältä.

Ei kommentteja: