lauantai 17. joulukuuta 2011

Johan alkaa tapahtua

Viime viikon perjantaina sain tulokset poistetuista "pateista" ja tiedon, että nyt tavallaan siirryn Syöpäklinikan potilaaksi,  josta minuun tullaan ottamaan yhteyttä noin kolmen viikon sisällä. 

No maanantaina ruokiksella puhelimeni soi ja sairaanhoitaja kertoi, että voisimme sopia aikoja tuleviin koitoksiin - minulta meni pasmat ihan sekaisin, koska olin henkisesti latautunut siihen, ettei tämän vuoden puolella vielä tehdä mitään tutkimuksia vaan vasta ensi vuoden alussa.

Toisin kävi - mikä on ihan hyvä!!!

Maanantaina mahdollinen punktio Naistenklinikalla ja sen päälle fyssari Meilahdessa, jonka jälkeen sydämen kuvaukseen, sydänfilmiin ja verikokeisiin Syöpäklinikalle. Kokeiden jälkeen haen itselleni varjoaineet tiistaista kokovartaloskannausta varten, joka tehdään Töölön sairaalassa. Torstaina on sitten tapaaminen Syöpäklinikan lääkärin kanssa, jolloin ilmeisestikin saan tuloksia noista tehdyistä kokeista. Luustokartoituskin tehdään ja maanantaina saan varmasti ajan sinne.

Päätin lyhentää hiuskuontaloani reilumman puoleisesti ja näin jo totutella tosi lyhyisiin hiuksiin ettei sitten kerralla ole shokki, kun ne kuitenkin tulevien hoitojen myötä tulevat lähtemään - itseasiassa tää lyhyt lookki on aika kiva ja ainakin hyvin helppohoitonen:)

Täytyy sanoa, että kiirus viikko on  takana ja  samoin edessä ja johan alkaa tapahtumaan!!!

Ei kommentteja: