torstai 10. toukokuuta 2012

Hyvä "FIILIS"

Odottelin jännittyneenä töissä koko tiistaipäivän, että lääkäri soittaisi viimeisimmän skannauksen tuloksista. Soitto tulikin vasta iltasella - mutta ei haitaa, koska hyviä uutisia kannattikin odotella - eli etäpesäkkeitä ei enää viimeisimmässä skannauksessa näkynyt - IHANAA - ja fiilis on sen mukainen :)

Kävin keskiviikkona tapaamassa sädehoitoklinikan lääkäriä ja hoitajia, jotka kertoivat miten hoitoni lähtevät etenemään ja mitä mahdollisia sivuvaikutuksia hoidosta voi tulla. Sädehoitoja tulen saamaan viitenä päivä viikossa viiden viikon ajan eli 25 kertaa. Siskoni Marjaana oli tällä kertaa mukanani - kiitos taas Siccolle!

Huomenna minulla on simulointi sädehoitoklinikalla, jonka kuvien pohjalta lääkäri sitten laatii kartan mihin kohtiin säteitä annetaan  ja ensi viikon keskiviikkona on ensimmäinen sädehoitoni koneella Linac 2.

Sädehoitojen lisäksi minulle annetaan Syöpäklinikalla Herceptiniä 14 kertaa kolmen viikon välein, joten hoidot eivät ihan vielä kokonaan lopu, mutta pääasia että tauti saadaan näillä hoidoilla lähtemään minusta toivon mukaan kokonaan pois. Neljän hoitokerran jälkeen minut gammakuvataan uudelleen ja sen jälkeen menen sitten lääkärin vastaanotolle kuulemaan sen tuloksista.

Iso kiitos kaikille läheisilleni, sukulaisilleni, ystävilleni ja työkavereilleni, jotka olette eläneet kanssani tämän sairauden aikana ja jaksaneet tsempittää ja kannustaa - se on ollut minulle todella tärkeää ja siitä on ollut isosti apua jaksamisessani.

Aurinko paistaa ja nyt mennään Hyvillä Fiiliksillä kohti kesää ja kesän koitoksia!

Ei kommentteja: