sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Hyytävät treenit Kerkkoolla 18.04.2009

Tänään meitä oli neljän ryhmän verran koirakoita treenailemassa taas Tukkilan Maneesissa Kerkkoolla. Todella hauskaa oli niin koirilla kuin omistajillakin.

Maneesissa oli hyvä olla, kun ulkona puhalsi "hyytävä" pohjoistuuli siihen malliin, että meinasi hiukset päästä lähteä!

Treffattiin Tuomarinkartanon parkkipaikalla kello 14:45, josta ajelimme peräkanaa Kerkkoolle. Osa porukuista saapui Kerkkoolle suoraan.

Omilla vuoroillaan koirat päästelivät "höyryjä" ja sitten vielä päälle yksitellen jokaiselle kahdesta kolmeen käsiviehevetoa.

Mari oli tullut taas kahvitermarin ja -maistiaisten kanssa paikalle, joten suurkiitokset Marille! - Laihon Jukka hoiteli tällä kertaa käsivedot ja kiitokset siitä hänelle!

Sää oli tänään aurinkoinen, mutta kevään tuntu oli kyllä kaukana siinä viimassa. Kiitokset Tukkilan isännälle ja emännälle, että saimme taas piipahtaa maneesissanne!

Mukana reenailemassa tänään olivat: Marjaana, Laura sekä koiransa Pasi ja Turo, Mari sekä koiransa Ada ja Elwira, Merja sekä koiransa Foxi ja Turbo, Kati sekä koiransa Ida ja Mymmeli sekä Jukka ja koiransa Jalo. Minulla oli tänään koiristani mukana vain Wallu. Samu ja Dippy sulostuttivat mieheni päivää kotosalla. Nelisen tuntia taas hurahti aikaa Kerkkoon retkeemme.

Wallu oli jo maneesiin mentäessä ihan töpinöissään ja painelikin sisään päästyämme aika vauhtia pallo suussa pitkin maneesia. Vieheen perään Wallu lähti niin, että hiekat lenteli mun silmille ja ajoi viehettä ihan tosissaan. Jarrutus vain jäi Wallulta vähän myöhäiseen vaiheeseen ja niinpä Wallu teki "pikkukiepit" ennen kuin hyökkäsi tappamaan viehettä pyörähdyksensä jälkeen. Wallu oli koko loppuillan hyvin rauhallinen herra viettäen aikaansa sohvalla jalat kohti olohuoneen kattoa.

Kamerakin oli mukana, ja muutama kuva tästä tapaamisesta löytyy täältä. Lisää kuvia reissustamme löytyy Sökövintin kuvagalleriasta sekä Jukan kuvagalleriasta!

Niin ne vaan kivasti mukavassa seurassa hurahti reenit! Ihmiset ja koirat kaikki hyvällä tuulella ja kaikilla hauskaa, mikä sen mukavampaa!

Kiitokset mukaville kavereille - ensi lauantaina otetaan uusiksi!

Ei kommentteja: