sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Pääsiäistreenit Maneesissa 11.4.2009

Tänään "kirmailtiin" taas Tukkilan Maneesissa Kerkkoolla ja hauskaa oli niin koirilla kuin omistajillakin. Maneesi oli lanattu meitä varten, joten kyllä kelpasi koiruuksien leikkiä ja juoksennella.

Treffattiin Tuomarinkartanon parkkipaikalla kello 14:45, josta ajelimme peräkanaa Kerkkoolle. Osa porukuista saapui Kerkkoolle suoraan.

Perille päästyämme huomasimme, pääsiäistipun käyneen tuomassa meille monen monta ja monen kokoista ja näköistä pääsiäismunaa - niitä sitten pistelimme iloisina poskiimme!

Omilla vuoroillaan koirat päästelivät "höyryjä" ja sitten vielä päälle yksitellen jokaiselle kahdesta kolmeen käsiviehevetoa.

Mari ja Jari vastasivat kahvituksista ja pullituksista, joten suurkiitokset heille - kyllä maistui kahvi ja pulla. Tapio vastasi tällä kertaa vedoista ja kiitokset siitä hänelle!

Sää oli tänään aurinkoinen ja ihanan keväinen - maneesissakin oli tänään luonnonvalo päällä.
Kiitokset vaan isännälle ja emännälle, että saimme taas piipahtaa maneesissanne!

Mukana reenailemassa tänään olivat: Marjaana, Tapio ja Bessie, Laura sekä koiransa Pasi ja Turo, Mari ja Jari sekä koiransa Ada ja Elwira, Heidi ja Kaide sekä koiransa Nokko ja Fila, että Sallan koirat Ami ja Enne, Merja sekä koiransa Foxi ja Turbo sekä Ekku ja koiransa Hemmo ja Faro. Minulla oli tänään koiristani mukana vain Wallu. Samu jäi Dippyn kaveriksi kotiin.

Nelisen tuntia saatiin matkoineen päivineen kulumaan tänäänkin aikaa Kerkkoon retkeemme ja Wallu olikin koko loppuillan hyvin rauhallinen herra eikä sinkoillut sinne eikä tänne!!!

Kamerakin oli mukana, ja muutama kuva tästä tapaamisesta löytyy täältä. Lisää kuvia reissustamme löytyy Sökövintin galleriasta sekä Larsvintin kuvista!

Niin ne vaan kivasti mukavassa seurassa hurahti reenit! Ihmiset ja koirat kaikki hyvällä tuulella ja kaikilla hauskaa, mikä sen mukavampaa!

Kiitokset mukaville kavereille - ensi lauantaina otetaan uusiksi!

Ei kommentteja: