sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Maneesitreenit Kerkkoolla 4.4.2009

Tänään "reenailtiin" maneesissa Kerkkoolla ja täytyy sanoa, että kyllä oli hieno paikka koirien leikkiä ja juosta.

Treffattiin Tuomarinkartanon parkkipaikalla kello 14:45, josta suuntasimme kulkumme kohti Kerkkoota ja Tukkilan tilaa, jonne saavuimme hieman etuajassa.

Ensin päästelivät pentuset (Fila, Jalo ja Foxi) suurimmat höyryt, sitten oli Turbon, Nokon ja Adan vuoro pyrähdellä ja viimeisessä satsissa sitten Ami, Enne , Elwira ja Wallu. Wallulla synkkasi heti Amin kanssa ja näki miten ne olivat samalla aaltopituudella. Wallu törhelsi ensin sinne tänne kuin päätön kana, mutta kun tytöt hieman poikaa ojensivat, niin loppu menikin sitten jo aivan mallikkaasti.

Mari (paikalla) ja Jari (toisessa paikassa) vastasivat kahvituksista ja pullituksista, joten suurkiitokset heille - kyllä maistui kahvi ja pulla. Jukka vastasi "vetelyistä", ja kiitokset siitä hänelle, hienosti hoiti herra pestinsä.

Sää oli tänään pilvinen ja harmaa ja vettä satoi, mutta se ei haitannut meitä, kun olimme päässeet sisätiloihin treenaamaan. Kiitokset vaan isännälle ja emännälle, että olemme saaneet käydä maneesissanne!

Mukana reenailemassa tänään olivat: Marjaana, Mari sekä koiransa Ada ja Elwira, Heidi ja Kaide sekä koiransa Nokko ja Fila, Salla sekä koiransa Ami ja Enne, Merja ja Risto sekä koiransa Foxi ja Turbo sekä Jukka ja koiransa Jalo. Minulla oli tänään koiristani mukana vain Wallu. Samu jäi Dippyn kaveriksi kotiin.

Nelisen tuntia saatiin matkoineen päivineen kulumaan tänään aikaa Kerkkoon retkeemme ja Wallu olikin koko loppuillan hyvin rauhallinen herra eikä sinkoillut sinne eikä tänne!!!

Kamerakin oli mukana, mutta kun se mitä kuvasin ehti aina hävitä ruudusta ennen kuin laukaisin nappasi kuvan, niin nämä neljä "hyvänlaatuista kuvaa" tästä tapaamisesta löytyvät täältä. Hieman enemmän ja ehkäpä hieman laadukkaampiakin kuvia reissustamme löytyy Sökövintin galleriasta, Jukan galleriasta ja Sallan galleriasta.

Niin ne vaan kivasti mukavassa seurassa hurahti reenit! Ihmiset ja koirat kaikki hyvällä tuulella ja kaikilla hauskaa, mikä sen mukavampaa!

Kiitokset mukaville kavereille - ensi lauantaina otetaan uusiksi!

Ei kommentteja: