sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Luukkiretkellä 21.12.2008...

Oltiin Wallun ja kavereitten kanssa Luukissa, mutta tällä kertaa olimmekin “Joululounaalla”. Treffattiin klo 11 aikaan golfkentän parkkiksella, josta suuntasimme joululahjojen jakamisen jälkeen kantamuksiemme kanssa kohti grillikatosta.

Katokselle päästyämme laittelimme pöydän koreaksi ja tuikut grillin reunustoille tunnelmaa luomaan. Odotellessamme lounaan lämpenemistä, nautimme lämmintä glögiä terästyksellä että ilman. Ilopillerin saadessa laatikot (peruna, porkkana ja lanttu) ja sinappikuorrutetun kinkun lämpimäksi nautimme yhteisen “Joululounaan”. Palan painikkeeksi nautimme kahvit joulutorttujen ja -pipareiden kera.

Täytyy sanoa, että kyllähän maistui ruoka luonnonhelmassa hyvältä. Kiitokset vaan ”kokeille” ja kaikille mukana olleille. Kyllä meillä oli taas mahtava porukka koossa ja kokemassa mielestäni mukavaa ja mieleen painuvaa lounashetkeä. Minä ainakin sain taas lisää mukavia muisteltavia sinne ”kiikkustuoli-vaiheeseen”.

Koirat painelivat välillä tuhatta ja sataa vapaina ja välillä taas kuljettiin kiltisti remmeissä. Myös koiruudet saivat nauttia jouluherkkuista.

Mukana retkellä olivat tänään Teija, Ekku, Sebu sekä koiransa Hemmo ja Faro myös Jari, Mari ja koiransa Elwiira sekä Kati ja koiransa Iida, Peppi ja Myy, Heidi, Kaide sekä koiransa Nokko ja Fila että Little ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda. Yllätys, yllätys myös Bjacke oli tänään mukana.

Aikaa tuohon joululounasretkeemme kului ruokailuineen ja valokuvaussessioineen reipas kaksi ja puoli tuntia. Askelmittariin kertyi tänään vain vaivaiset 3274 askelta. Ilma oli jokusen asteen lämpimän puolella, mutta mikä parasta - tälläkään kertaa ei satanut vettä.

Kiitokset Teille kaikille, on ihanaa, että olette olemassa!!! Seuraavaa retkeä odotellessa!

Oikein Rentouttavaa Joulun aikaa teille kaikille!

Ei kommentteja: