tiistai 9. joulukuuta 2008

Uusintaleikkaus...

Turhaan hermoilin aamupäivällä, että miten mahtaa silmäni uusintalaserointi onnistua. Kävi meinaan niin, että uusintaleikkausta ei suoritettukaan, vaikka laserointiaika tälle päivälle olikin varattu.

Olen hieman hämilläni, koska pari viikkoa sitten ko. silmälääkäriaseman optikko soitti ja kertoi, että silmälääkäri oli sitä meiltä, että uusintaleikkaus tulisi tehdä ja sitä varten varattiin aikakin tälle päivälle. Tänään, kun menin toimenpidettä varten paikalle, sanoi silmälääkäri, että optikko oli ollut sitä mieltä, että uusintaleikkaus tulisi tehdä ja hän taas ei lähtisi nyt korjaamaan, koska syvänäköni ja leikatun silmän kaukonäköominaisuudet saattaisivat huonontua. Mene ja tiedä miten on, mutta hyvin epämääräinen tunne mulle jäi koko jutusta!

Sen verran sai silmälääkäri mut puheillaan säikähtämään, että olin jo itsekin sitä mieltä ettei silmää tänään missään nimessä operoida. Koska uusintalaseroinnin tuloksesta ei ole varmuutta, sovimme silmälääkärin kanssa, että haen nyt ensin kokeiluun edellistä vahvemman piilolinssin vasempaan silmääni ja katsotaan miten sen kanssa alkaa näkeminen ja autolla ajo sujua.

Ensimmäisen leikkauksen takuuaika menee umpeen vasta ensi keväänä, että on tässä vielä aikaa miettiä mitä tehdään, mutta täytyy rehellisesti sanoa, että kyllä nyt harmittaa! Mutta jos ajattelee positiivisesti, niin “näköni ei ainakaan huonontunut -vaan säilyi hyvänä.”
Katsellaan, mitä tuleman pitää…;-)

Ei kommentteja: