sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Luukkiretkellä 7.12.2008...

Tänään käytiin Wallun ja kavereitten kanssa Luukissa retkeilemässä. Treffattiin klo 11 aikaan parkkiksella ja lähdettiin tarpomaan kohti keittokatosta, jossa nautittuamme taas ruokapöydän antimista jatkoimme matkaa Kaitalammen ympäri ja takaisin parkkikselle. Välillä koirat kirmasivat vapaina ja välillä taas käveltiin remmeissä.

Aikaa tuohon reissuumme kului ruokailuineen ja valokuvaussessioineen reipas neljä tuntia. Askelmittariin kertyi 11335 askelta. Ilma oli pikkaisen pakkasen puolella, mutta mikä parasta - ei satanut vettä. Kalliot olivat toisissa kohdin petollisen liukkaita, mutta vältyimme onneksi haavereilta.

Mukana retkellä olivat tänään Teija, Ekku, Sebu sekä koiransa Hemmo ja Faro myös Jari, Mari ja koiransa Ada ja Elwiira sekä Jukka ja Jalo että Kaide ja Fila, Little ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda. Laumaamme liittyi myös mies (nimeä en ikävä kyllä muista) galgonsa Pennin kanssa, jolle Wallu oli erittäin mustasukkainen laumamme naaraspuolisista yksilöistä.

Kiittikset vaan kaikille! Mukavasti meni sunnuntaipäivä retkeillessä kivassa seurassa! Ja nyt on kotosalla rauhallinen wiipotin. Seuraavaa retkeä odotellessa!

Ei kommentteja: