sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Kinkun sulattelu retki 28.12.2008


Tänään oltiin kavereitten kanssa "Kinkun sulattelu retkellä" Luukissa. Treffattiin klo 11 aikaan parkkiksella ja lähdettiin siitä lompsimaan tarhalle. Osa koirista jäi tarhalle päästelemään höyryjä pois ennen varsinaista lenkkiä. Ohessa Jukka Laihon ottama kuva Wallusta.

Minä, Mari ja Jari lenkkeiltiin sillä välin Elwiran, Exon ja Wallun kanssa kävelyteitä, koska tarha näytti meistä sen verran liukkaalta ettei haluttu mennä sinne seisoksimaan.

Metsäisellä kävelytiellä Wallu paineli vapaana Elwiiransa kanssa ja nautti täysin siemauksin ajasta, jonka sai viettää "tyttöystävänsä" kanssa kahden.

Tarhalle jäänyt porukka liittyi sitten seuraamme ja suuntasimme nokkamme kohti grillikatosta, jossa taas kerran nautimme kahvit, limut ja muutamat makkarat. Grillikatokselle oli tänään tunkua, mutta meillä kävi tuuri, kun olimme siellä ensimmäisinä, joten meitin ei tarvinnut odotella vuoroamme.

Aikaa tuohon reissuumme kului ruokailuineen ja valokuvaussessioineen reipas kaksi ja puoli tuntia. Askelmittariin kertyi 9153 askelta. Ilma oli viitisen astetta pakkasella, mutta mikä parasta - aurinko paistoi. Aurinkoisesta säästä johtuen liikkellä oli tänään tavallista enemmän ihmisiä koirineen että ilman.

Mukana retkellä olivat tänään Jari, Mari ja koiransa Elwiira sekä Jukka, Cheri ja koiransa Jalo että Little ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda. Kuvia retkestämme löytyy täältä ja täältä.

Retken päätteeksi Little tuli koirineen vielä meille leikkaamaan Bjacken hiukset - kiittikset vaan parturille jälleen kerran!

Mukavasti meni sunnuntaipäivä retkeillessä kivassa seurassa! Ja nyt on kotosalla rauhallinen wiipotin. Seuraavaa retkeä odotellessa!

Ei kommentteja: