sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Luukkiretki 11.01.2009

Tänään retkeiltiin vanhassa ja tutussa sekä hyväksi havaitussa ympäristössä elikkä Luukissa.

Treffasimme parkkipaikalla kello 11:00, jossa Salla jakoi heti alkuun kaikille joululahjat - kiitokset vielä tätäkin kautta Sallalle ja "Kannelmäen Marttakerholle" - nyt meidät näkee pimeässäkin!!!

Parkkipaikalta suuntasimme kulkumme kohti koiratarhaa, mutta siellä juoksenteli pieni valkoinen koira, joten päätimme jättää tarhailun tänään ja jatkoimme suoraan ilman tarhapyrähdystä matkaamme kohti grillikatosta.

Grillikatoksella miehet pikkoivat puut, sytyttivät nuotion ja paistoivat makkarat - kiitokset taas kerran grillimestareille!

Nautittuamme retkieväät ja juomat jatkoimme matkaamme Kaitalammen ympäri. Jokunen kulkija tuli meitä vastaan, mutta saimme kulkea melko vapaasti ulkopuolisten meitä häiritsemättä.

Sää oli tänään pilvinen ja harmaa vaikkakin ilma oli nelisen astetta plussan puolella. Tuuli oli välillä aika voimakas ja puuskittainen. Askelmittariin kertyi tältä retkeltä 11995 askelta.

Mukana retkeilemässä tänään olivat:
Jari, Mari ja koiransa Ada ja Elwiira, Salla ja koiransa Ami ja Enne, Teija ja Sebu sekä koiransa Hemmo ja Faro, Ekku oli jätetty kotiin leikkimään "remonttireiskaa", Kaide ja Heidi sekä koiransa Nokko ja Fila että Marjaana ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda. Minun koiristani retkellä oli tänään mukana Dippy sekä Wallu - Hienosti käyttäytyivät molemmat koko retken ajan!!!

Näppäränä tyttönä kuvia koneelle siirtäessäni onnistuin hävittämään kaikki muut kuvat paitsi tuon yhden, jossa näkyy Littlelle antamani "pikkureppu". Kuvat hävisivät myös kameran muistikortilta, joten muita kuvia ei tältä reissulta minulle muistoksi jäänyt.:-) Toivottavasti Salla otti reissustamme kuvia.

Kolmisen tuntia saatiin tänään aikaa kulumaan Luukkiretkeemme. Nyt on kotisohvalla kaksi rauhallista wiipotinta ketarat kohti kattoa! Niin se vaan hurahti taas sunnutaipäivä retkeillessä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Foxifox testaa josko kommentointi onnistuu, kun ei Little saa kommenttejaan läpi!

Unknown kirjoitti...

No niin, nyt olen muutellut sun asetuksia ja näyttää pelittävän tämä sunkin blogiin kommentointi.

-little