sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Otalammella 25.01.2009

Tänään treffattiin Luukin parkkiksella kello 11:00, josta lähdettiin letkassa ajelemaan kohti Otalammen hiekkakuoppaa. Ne, joille paikka oli entuudestaan tuttu, ajelivat Otalammelle suoraan.

Sää oli tänään pilvinen ja harmaa. Lämpömittari näytti nollalukemaa. Hangen pinta oli paikoin sen verran kova, että osa koirista onnistui saamaan jalkansa auki ja leikit loppuivat niiden osalta melko lyhyeen - ei kiva juttu!

Mukana ulkoilemassa kanssamme tänään olivat: Salla ja koiransa Ami ja Enne, Merja, Risto ja koiransa Turbo ja Foxy, Kati, Laura ja koiransa Mymmeli, Teija, Ekku, Sebu ja koiransa Hemmo ja Faro, Jukka, Oliver ja Linnea sekä koiransa Jalo että Marjaana ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda. Minulla oli tänään mukana koiristani vain Wallu, joka iki-ihastui Merjan mukana olleeseen Ristoon.

Kaksi ja puoli tuntia saatiin kulumaan tänään aikaa koirien kanssa Otalammella. Välillä koirat kirmasivat vapaina ja sitten jokaiselle otettiin virlinkiä, joka sujuikin kaikilta erittäin hienosti. Lisää kuvia retkestämme löytyy täältä ja täältä.

Kotiin päin ajellessamme meitä vastaan hölkkäsi tietä pitkin kaksi venakkoa tai silkeniä, joita yritimme saada kiinni siinä kuitenkaan onnistumatta. Koirat siirtyivät onneksi vilkkaalta Vihdintieltä pienemmälle Yli-Ruskontielle. Toivottavasti omistaja/omistajat saavat koiransa ehjinä kotiin. Marjaana laittoi tästä ilmoituksen Tuulenkoirien etsintäkuulutuksiin.

Meillä on nyt kotisohvalla taas hyvinkin rauhallinen herra ketarat kohti kattoa!







Niin se vaan hurahti taas sunnuntaipäivä ulkoillessa! Kiitokset mukaville ulkoilukavereille - otetaan uusiksi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi miten suloinen wallu onkaan noissa juoksukuvissa! sääli että työt pukkasivat päälle, olisi ollut kiva nähdä herraa livenä spurttailemassa.
w on niin mun suosikki!

kiitos vielä tämänpäiväisestä!

k&zoo

ps.oonkohan mä koskaan lähettänyt sulle niitä kuvia, kun peepi ja w kirmailevay teidän tarhalla..?

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh! iskipä painovirhepahoilainen tohon edelliseen :O

nimim. en se ollut mä...