tiistai 6. tammikuuta 2009

Nuuksioretkellä 06.01.2009...

Tänään lähdettiin kavereitten kanssa kokeeksi ja myös ehkä vaihtelun vuoksi retkelle Nuuksioon. Treffattiin klo 11 aikaan meidän pihalla, josta lähdimme kärkiautoa ajaneen Sebun perässä ajelemaan kohti Nuuksion kansallispuistoa.

Matkalla sai ajella kyllä kieli keskellä suuta, kun tie oli paikoin hyvinkin liukas ja erittäin mutkainen, mutta perille selvittiin ehjinä ja se on pääasia.

Valitsimme reitiksemme keltaisella merkityn "Korpinkierros 7" vaihtoehdon ja lähdimme tarpomaan kohti tuntematonta, koska kukaan meistä mukanaolijoista ei ollut tuota lenkkiä aikaisemmin kiertänyt. Korpinkierros kuljettiin hyvin vaihtelevissa maastoissa välillä jyrkkiä ylämäkiä, välillä juurakkoista maastoa, välillä jäätä ja välillä lunta. Mutta ihan kiva reissu se oli. Tosin koiria ei voinut pitää vapaana juurikaan, koska liikkellä oli tosi paljon kulkijoita sekä koirien kanssa että ilman koiria.
















Matkalla pysähdyttiin ja paisteltiin makkaraa nuotiolla ja hörpittiin kahvia ja lämmintä mehua sekä häirittiin erään nuorenparin makkaranpaistohetkeä, kun pörhällettiin koirinemme samaan aikaan nuotiopaikalle. Toivottavasti eivät kovin järkyttyneet hiljaisesta vierailustamme.

Sitten taas jatkettiin tarpomista. Välillä kyllä tuntui, että tullaanko koskaan perille sille parkkikselle, jolle autot jätettiin. Aikaa tähän reissuumme kului ruokailuineen ja valokuvaushetkineen reipas kolme tuntia. Askelmittariin kertyi 13186 askelta.

Ilma oli nollalukemissa ja aurinkokin pilkisteli silloin tällöin pilvien lomasta. Välillä kyllä tuuli aika kovasti ja kylmästi etenkin siinä nuotiopaikalla, kun paisteltiin makkaraa.

Mukana retkeilemässä tänään:
Jari, Mari ja koiransa Ada ja Elwiira, Jukka ja koiransa Jalo, Ekku, Teija ja Sebu sekä koiransa Hemmo ja Faro että Marjaana ja koiransa Daisy, Exo ja Wanda. Minun koiristani retkellä oli tänään mukana Dippy, joka käyttäytyi tosi hienosti koko matkan ajan, vaikka mukana oli muitakin narttukoiria.

Lisää kuvia retkestämme löytyy täältä ja täältä.

Marjaana sai napattua Dippystä erittäin hyvän ja edustavan kuvan.

Kun kotiuduimme Dippyn kanssa, Samu ja Wallu ottivat Dippyn kateellisina vastaan ja tutkivat ja haistelivat sen läpikotaisin. Nyt on kotosalla rauhallinen wiipotin.

Emännällä oikean käden keskisormi kaksinkertainen vasemman käden vastaavaan verrattuna ja oikean jalan nilkka hieman kipeänä, mutta seuraavaa retkeä jo odotellaan!

Mukavasti meni sunnuntaipäivä retkeillessä kivassa seurassa!

2 kommenttia:

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Hieno ryhmäkuva.....mutta missä Ada luuraaaaaaa????

FoxiFox kirjoitti...

En tiiä...en tiiä...mihin ootte Adan piilottaneet, kun ei häntä kuvassa näy?