perjantai 2. tammikuuta 2009

Näppylä takajalassa...

Huomasin Wallun makoillessa olkkarin sohvalla ketarat kohti kattoa, että sillä on vasemmassa takajalassaan pikkusormenpään kokoinen näppylä/patti.

Koska Wallu selvästikin aristi vasenta jalkaa siihen koskettaessa ja koska nivel oli näppylän lähistöllä mielestäni myöskin turvoksissa - Varasin Wallulle ajan eläinlääkärille (Joanna Palojärvi), joka tutkittuaan näppylän totesi:

Wallulla on tulehtunut irtonainen patti vasemman kintereen takapinnalla. Leikkausaika on varattu ELT Jan Räihälle ensi viikon keskiviikoksi 7.1.2009. Tuokaa koira eläinsairaalaan klo 7:30-8:00. Ei ruokaa 12 h ennen toimenpidettä. Antibiootti suun kautta ohjeen mukaan.

Elikkä nyt Wallu on antibioottikuurilla ja odottelemme keskiviikkoa, joilloin patti leikataan pois. Toivottavasti siitä ei löydy mitään vakavampaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsempitykset Wallulle operaatioon. Toivotaan tosiaan, ettei ole mistään vakavammasta kyse.

Merja Lautala kirjoitti...

Terkkuja täältä Kouvolasta ja Wallun jalka kondikseen.

Wauhtia vuoteen 2009 toivottaa Foxi joukkioineen

Unknown kirjoitti...

Oonko tartuttanut huonon onneni nyt teikäläiseen:( Toivotaan,että osottautuu syyläksi,niinku Rion näppylä etujalassa taannoin(lääkäri piti sitä kans ekaks kasvaimena, koepala varmisti pelkäks syyläks). Peukut pystyyn ja tsemppiä teille